Đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh trường THPT Quốc Oai, Hà Nội năm học 2017-2018 có đáp án – Đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh | Bostonenglish.edu.vn

Đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh

Đề kiểm tra cuối kì 1 môn tiếng Anh lớp 12

Nhằm giúp các bạn học sinh có tài liệu ôn tập những kiến thức cơ bản, kỹ năng giải các bài tập Tiếng Anh nhanh nhất và chuẩn bị cho kì thi sắp tới tốt hơn. Hãy tham khảo Đề thi học học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh trường THPT Quốc Oai, Hà Nội năm học 2017-2018 có đáp án.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1: A. finished

B. raised

C. cooked

D. stopped

Question 2: A.occasion

B. explosion

C. provision

D. inversion

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Question 3. A. capture B. picture C. ensure D. pleasure

Question 4. A. overwhelming B. personality C. stability D. application

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following question.

Question 5. Many species of plants and animals are in__________ of extinction.

A. dangerous

B. danger

C. dangerously

D. endangered

Question 6. We should participate in movement ___________ to conserve the natural environment.

A. to organize

B. organizing

C. organized

D. which organized

Question 7. _________money, he would buy a new car.

A. Was he to have

B. If he do have

C. If he has

D. Were he to have

Question 8. ___________down to dinner than the telephone rang.

A.No sooner I had

B. No sooner had I sat

C. Scarcely I had

D. Hardly had I sat

Question 9. Remember to bring with you your school certificate and letters of________ from your teachers and your previous employers when you come to the interview.

See also  Hawb là gì | Bostonenglish.edu.vn

A. assignment

B. invitation

C. recommendation

D. advertisement

Question 10. – “Did he make any comments?”

– “Yes, he said it was imperative that we__________ on time tomorrow”.

A. had been

B. be

C. have been

D. will

Question 11: The kind-hearted woman__________ all her life to helping the disabled and the poor.

A. spent

B. lived

C. dedicated

D. wasted

Question 12. He is the man____________ car was stolen last week.

A. whom

B. that

C. which

D. whose

Question 13. When the police investigate a crime, they___________ evidence such as fingerprints, hair or clothing.

A. look into

B. look up to

C. look after

D. look for

Question 14. Body language is the potent form of__________ communication.

A. verbal

B. non-verbal

C. tongue

D. oral

Question 15. It gets___________ to understand what the professor has explained.

A. more difficult than

B. more and more difficult

C. the more difficult

D. difficult more and more

Question 16. We often take this small road home to avoid heavy__________ on the main street.

A. ears

B. movement

C. vehicles

D. traffic

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each

of the following exchanges.

Question 17. – Ann: “Thank you for the nice gift you brought to us”

.– Daisy: “_____________”

A. Yes, you’re welcome!

C. Not at all. Don’t mention it.

C. Actually speaking, I myself don’t like it.

D. All right. Do you know how much it costs.

Question 18. – Laura: “What a lovely house you have.”

– Mary: “_____________”

A. I think so.

B. Of course not, It’s not costly.

C. Thank you. Hope you will drop in.

D. No problem.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 19. In spite of his poorness, he is honest.

A. Although he is poor, but he is honest.

C. Despite he is poor, he is honest.

B. Although he is poor, he is honest.

D. In spite of he is poor, he is honest.

Question 20. These people started working for this company in 1986.

A. These people have been working for this company since 1986.

B. These people haven’t worked for this company in 1986.

C. These people worked for this company since 1986.

See also  Kudos Là Gì - Kudos To The | Bostonenglish.edu.vn

D. These people have been working for this company in 1986.

Question 21. We got wet yesterday because we didn’t remember to bring our rain coats.

A. If we had remembered to bring our raincoats, we wouldn’t have got wet yesterday.

B. We would get wet yesterday if we didn’t remember to bring our rain coats.

C. If we remembered to bring our raincoats, we wouldn’t get wet yesterday.

D. If we had remembered to bring our raincoats, we wouldn’t get wet yesterday.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

Although speech is the most advanced form of communication, there are many ways of communicating without using speech. Signals, signs, symbols, and gestures may be found in every known culture. The basic function of signal is to impinge upon the environment in such a way that it attracts attention, as, for example, the dots and dashes of a telegraph circuit. Coded to refer to speech, the potential for communication is very great. Less adaptable to the codification of words, signs also contain meanings in and of themselves. A stop sign or a barber pole conveys meaning quickly and conveniently. Symbols are more difficult to describe than either signals or signs because of their intricate relationship with the receiver’s cultural perceptions. In some cultures, applauding in a theater provides performers with an auditory symbol of approval. Gestures such as waving and handshaking also communicate certain cultural messages.

Although signals, signs, symbols, and gestures are very useful, they do have a major disadvantage in communication. They usually do not allow ideas to be shared without the sender being directly adjacent to the receiver. Without an exchange of ideas, interaction comes to a halt. As a result, means of communication intended to be used for long distances and extended periods must be based upon speech. Radio, television, and the telephone are only a few.

Question 22. Which of the following would be the best title for the passage?

A. Speech

B. Gestures

C. Communication

D. Signs and signals

Question 23. The phrase “impinge on” is closest in meaning to .

See also  Buckle Là Gì - Nghĩa Của Từ Buckle | Bostonenglish.edu.vn

A. vary

B. intrude

C. improve

D. way

Question 24: The word “it” in paragraph refers to .

A. signal

B. environment

C. function

D. way

Question 25. What does the author say about speech?

A. It is the only true form ofcommunication.

B. It is the most advanced form ofcommunication.

C. It is necessary for communication tooccur.

D. It is dependent upon the advances made byinventors.

Question 26. The word “potential” in paragraph 1 could be replaced by_____________.

A. range

B. organization

C. possibility

D. advantage

Question 27. The word “intricate” in paragraph 1 could be replaced by .

A. inefficient

B. historical

C. uncertain

D. complicated

Question 28. It may be concluded from the passage that__________.

A. only some cultures have signals andsymbols.

B. symbols are very easy to define andinterpret.

C. waving and handshaking are not related toculture.

D. signals, signs, symbols and gestures are forms ofcommunication.

Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh

1

B

11

C

21

A

31

A

41

C

2

D

12

D

22

C

32

B

42

D

3

C

13

D

23

B

33

B

43

D

4

C

14

B

24

A

34

D

44

B

5

B

15

B

25

B

35

C

45

C

6

C

16

D

26

C

36

A

46

B

7

D

17

C

27

D

37

D

47

C

8

B

18

C

28

D

38

D

48

A

9

C

19

B

29

A

39

C

49

B

10

B

20

A

30

C

40

B

50

C

Trên đây, VnDoc.com đã gửi đến các bạn Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 12 của THPT Quốc Oai có đáp án. Ngoài sưu tầm và cung cấp những đề thi học kì 1 cụ thể, VnDoc.com còn đăng tải những dạng bài tập riêng nhằm mang đến cho các bạn hệ từ vựng cũng như ngữ pháp tiếng Anh lớp 12 thật vững cho bất kì bài kiểm tra hay bài thi nào. Chúng tôi hy vọng, VnDoc.com sẽ là một trang học tập tin cậy cho các bạn.

Mời các bạn vào làm một số bài thi online học kì 1 lớp 12 môn tiếng Anh sau đây:

Đề thi cuối học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 12 năm học 2015 – 2016

Đề thi học kì I môn tiếng Anh 12 (cơ bản) Truờng THPT Chu Văn An (Hà Nội) năm học 2012-2013

Đề thi học kỳ I môn Tiếng Anh lớp 12 năm học 2015-2016 trường THPT Nguyễn Việt Khái

See more articles in the category: Wiki

Leave a Reply